vegan lifestyle brand

FAQ

Ja! Al onze kleding is vegan en van biologisch verworven materialen gemaakt. De inkt waarmee geprint wordt bevat geen dierlijke producten en er wordt niet op dieren getest.

Wij leveren binnen 14 werkdagen. Heb je een vraag over je bestelling of duurt het te lang, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en gaan meteen kijken wanneer je order verwacht wordt.

Omdat onze kleding per bestelling word bedrukt accepteren we geen retouren wanneer een kleding stuk niet past of niet naar wens is. Kijk daarom goed bij de maattabel van het kledingstuk dat je besteld, de maten zijn in centimeters.

De enige reden wanneer we een retour accepteren is als deze bij levering kapot aankomt of niet goed is geprint, is dit het geval neem dan contact met ons op, in dit geval vragen wij om een foto en zullen daarna actie ondernemen.

De verzendkosten bedragen €6,95. Bij een bestelling van boven de €100,- betaal je geen verzendkosten.

Heb je vragen? Vul dan ons contactformulier in of mail ons via support@guh-ril-uh.com. Heb je een klacht? Stuur ons de klacht, je ordernummer en graag een foto van het product waar de klacht over is voor een zo snel mogelijke afhandeling.