vegan lifestyle brand

OVER GUH RIL UH

Inspireer. Enthousiasmeer. Deel.

Steeds meer mensen zijn op de hoogte van de gezondheidsvoordelen die een plantaardig dieet geeft maar niet iedereen weet hoe gelukkig en blij de meeste planteneters zijn.. Tijd om daar verandering in te brengen en er voor uit te komen dat je een GUH RIL UH bent!

Samen met jou maken we het vegan zijn op een positieve en inspirerende manier zichtbaar én normaliseren we het vegan zijn. Want hoe cool is het als er straks meer en meer GUH RIL UH’s rondlopen..

Wij van GUH RIL UH willen het beste voor mens, dier en natuur.

Bij het laten maken van onze kleding hebben we gekeken naar de duurzaamheid voor mens, dier en natuur. Onze kleding heeft een vegan peta keurmerk en is op een duurzame manier tot stand gekomen.

 

We’ve got your back.

GUH RIL UH.

 

 

DE GUH RIL UH’s achter GUH RIL UH

Wij (Jeffrey en Judith) zitten achter GUH RIL UH en wij zijn beide ontzettend blij met de keuze voor een plantaardig dieet. Het is één van de beste keuzes van ons leven geweest en wij willen dit graag delen met anderen. Anderen die dit ook zo ervaren en dit willen delen en anderen die niet weten wat veganisme is.

Jeffrey zorgt voor de website, het design en de grote lijnen en Judith schrijft de meeste teksten, blogs en instagram posts.

Heb je een vraag aan ons of wil je iets delen? Benader ons gerust, daar staan we zeker voor open!